Coaching is een duurzame investering in jezelf of in je medewerker. Coaching  heeft zowel op de korte als op de lange termijn effect. Act Approach hanteert een particulier en een zakelijk tarief.

Gratis Kennismaking

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis. Tijdens dit gesprek maken we met elkaar kennis, krijg je antwoord op jouw vragen over coaching en gaan we dieper in op je vraag en wat je wilt veranderen met de coachinggesprekken.

Organisaties zetten coaching vaak in als er iets aan de hand is. Iemand functioneert bijvoorbeeld niet optimaal, communiceert niet lekker. En dat kan dan zomaar 30% inzet kosten. Zonde en niet nodig!

Particulier: 95 euro per sessie

  • Act Approach hanteert voor particulieren een tarief van 95 euro incl. btw. Dit tarief geldt alleen voor particulieren die het traject zelf betalen en een inkomen hebben vanaf 2500 bruto. Mensen die minder verdienen dan 2500 euro betalen 85 euro per sessie.
  • Een coachtraject duurt zo’n  6 tot 10 gesprekken met een looptijd van 2 tot 4 maanden
  • Meestal kunnen we na de kennismaking direct beginnen

Zakelijk: 150 euro per sessie

  • Act Approach hanteert voor zakelijke opdrachtgevers een tarief van 150 euro ex. BTW.  Voor bedrijven is coaching volledig aftrekbaar van de belasting.
  • Wij houden een kennismaking-gesprek met opdrachtgever, gecoachte en coach. Op basis van dit gesprek maken wij een passend voorstel

Boek direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek!