In de Happiness@Workshop ga je met jouw team een dagdeel aan de slag met werkgeluk.  Na de workshop kunnen collega’s direct aan de slag om werkgeluk op de werkvloer gericht te verbeteren.

Werkgeluk is een dynamisch proces. Er zijn verschillende factoren van invloed op ieders beleving van werkgeluk. Het wordt beinvloed door de perceptie van je omstandigheden en vaardigheden.  Aan welke knoppen moet je draaien?

Op basis van een actuele werkgeluk meting weten we welk cijfer team of afdeling scoort. Wat is er nodig om een puntje hoger te scoren?

In een wervelende sessie zetten we de uitkomsten van de Happiness@Work Survey om in actie,  krijg je concrete tips en sprekende voorbeelden uit de praktijk aangereikt, spelen we het levende spel Kolonisten-van-Bhutan (lessen-uit-het-het gelukkigste land van de wereld) en het resultaat van de workshop is een heldere routekaart naar werkgeluk op jouw werkvloer.

Alleen al deelnemen aan deze workshop maakt blij!

De Happiness@Workshop is een interactieve inspiratie sessie voor teams en afdelingen die gaan voor meer geluk op de werkvloer.

Wil jij meer werkgeluk voor jouw afdeling of organisatie?  Neem contact op met Katja of  boek meteen een Happiness@Workshop: 06-28 90 2558

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *