Hoe groter jouw persoonlijke veerkracht in werk en leven, hoe meer voldoening, vervulling en (werk)geluk je ervaart.  En jij bepaalt hoe veerkrachtig je bent: je kunt de kwaliteiten Veerkracht, Wendbaarheid en Weerbaarheid trainen als een spier. Met ACT Yoga ontwikkel je de skills die nodig zijn om een zinvol, lerend, vervullend, productief leven te leiden en de verschillende sociale rollen en functies met plezier en succes te vervullen.  ACT Yoga verenigt oefeningen om de zes kernprocessen van psychologische flexibiliteit te vergroten.

Alle lessen reiken je toegankelijke, praktische oefeningen en technieken aan die je gewoon in de werkomgeving kunt doen. De oefeningen helpen om contact met het hier-en-nu te vergroten, je open te stellen en te doen wat werkt. Je leert verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gedrag en werken vanuit jouw authentieke kracht.

Mindfulness zonder Meditatie

Coming to your Senses

Chimp Management

Een team van zeven met elkaar samenwerkende breinen werken keihard samen om ons lichaam & ons leven zo goed mogelijk te laten draaien . Drie van deze breinen, frontaal, limbisch en pariëtaal, vormen de menselijke geest. Het frontale, de mens, en het limbische, de Chimp, ontwikkelen zich onafhankelijk van elkaar en moeten vervolgens verbindingen aangaan. Daarbij kan het emotionele over het rationele gaan overheersen en dit kan uiteindelijk jouw geluk negatief gaan beïnvloeden.