Tijd en ruimte voor je Zelf. Direct ervaren. Natuurlijk zijn.  Vrij van moeten. Even helemaal niks. Zijn op een prachtige plek in Nederland. Aandacht voor het moment, lekker eten, zitten bij het kampvuur, stilte en voedende gesprekken. Voeten op de grond en hoofd in de sterren. Licht & Speels.  Laat je verrassen, verleg je grenzen en hervind je vrijheid. Ga mee op avontuur met gelijkgestemden. Terug naar jezelf.

Mental Spa- GEEF JEZELF INNERLIJK RUST CADEAU

In de wereld van vandaag staan we continue ingelogd en aangelijnd. Als dat te lang duurt raken we van onszelf verwijderd. We allemaal wel dat dreigende gevoel van overspoeld raken door het leven. Dat leidt onherroepelijk tot rusteloze nachten, onvoorspelbare stemmingswisselingen en gaat ten koste van betekenisvolle verbinding met belangrijke anderen.

BEN JE TOE AAN

Mentale rust is een ‘state of mind ’. Dat bereik je niet in een uurtje. Gezond leven draagt daar toe bij. Belangrijk is ook om je hoofd te  legen van gedachten, overtuigingen en perfectionisme: allemaal van belang om uiteindelijk beter in je vel te zitten, meer energie te ervaren, meer balans te hebben en meer vervulling & voldoening te ervaren.

Een heel weekend voor jou, kennismaken met experts die je rituelen van welbevinden laten ervaren die je leven zullen veranderen.

Onze intentie voor deze dag is dat jij aan het eind van de dag als nieuw naar huis gaat. Met onder je arm een set aan gereedschappen die je in je dagelijks leven kunt inzetten  voor welzijn en welbevinden in het dagelijkse hectische leven.

Onderwerpen:

SLAAP

VOEDING

VERKENNING van je lichaam, ademhaling en aanwezigheid – hoe je op een prettige & praktische manier tijd kunt maken voor zelfzorg 

Mental Spa programma

DAG 1

10u: Meet and greet met thee en smakelijke starter

10:30-12:30 Eerste sessie met X

12:30-13:30 Lunch

13:30-14:30 Tweede sessie

14:30- 15:00 Discussie

15:00-16:30 Derde sessie

16:30-17:00