Wie zijn belangrijk voor jou? Hoe vrij ben je met anderen? Voel je je vrij in het kiezen van je eigen respons op wat er in jou en je omgeving gebeurt? Of wordt je belemmerd door innerlijk gedoe en oude gedragspatronen? Relaties gaat over jou en de ander. Act Approach helpt je om overeenstemming realiseren in Relaties.

Wie zijn belangrijk voor jou? Hoe vrij ben je met anderen? Voel je je vrij in het kiezen van je eigen respons op wat er in jou en je omgeving gebeurt? Of wordt je belemmerd door innerlijk gedoe en oude gedragspatronen? Act Approach helpt je om te worden wie je wilt zijn in relatie tot de ander.

Relaties gaat over spontaniteit, intimiteit, vriendschap en verbinding in je leven. Voor het gemak vangen we onder relaties alle relaties die je kunt aangaan: met je geliefde, met je kind(eren), familie, vrienden, collega’s en andere sociale contacten. Wat voor relatie wil je ontwikkelen? Wie wil je zijn in deze relaties? Welke persoonlijke kwaliteiten wil je ontwikkelen?

Ervaringen in de vroege levensjaren leiden tot besluiten die we over onszelf nemen en onze omgeving. Deze positieve of negatieve besluiten zijn van invloed op de kwaliteit van de verdere levensloop.

Het wordt makkelijk om op het gebied Relaties zelfstandig richting te geven aan je leven, als je beter onderscheid kunt maken tussen wat van vroeger is en wat van nu. Want als je dat herkent hoef je je niet langer te laten belemmeren ervaringen van vroeger.

Heb je een vraag op het gebied van relaties? Boek een afspraak voor een gratis advies consult!