Werkwijze

 1. INTAKE. Aan de hand van een ingevulde vragenlijst heb je een intakegesprek met Katja van 60-90 minuten. Ieder coachingstraject begint met verhelderen wat je wilt veranderen of wat je wilt bereiken. Samen formuleren we je startvraag zo helder mogelijk.
 2. KLIK & GO. Op basis van de intake bepalen we of er voldoende klik en vertrouwen is om met elkaar aan de slag te gaan. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan beschikt ACT Approach over een netwerk van geaccrediteerde en gespecialiseerde coaches.
 3. ACTIE. Samen stellen we een maatwerktraject samen. Afgestemd op jouw vraag en de werkcontext. Afgestemd op wat jij nodig hebt kiezen we voor de juiste mix van face-to-face coaching, een opdracht via de persoonlijke online ACT-omgeving of bijvoorbeeld telefonische of Skype coaching. Deze vorm van geïntegreerde coaching is even inspirerend als effectief.
 4. METEN. Een coachtraject wordt ingezet om verandering te realiseren en resultaten te boeken. Daarom geven we jou bij ieder traject inzicht in de voortgang en het effect. Dat doen we onder meer met de Coach Monitor.
 5. EVALUEREN. Aan de hand van de jou en coach overeengekomen doelstellingen worden in de startfase van de coaching door de coach gekoppeld aan (gevalideerde) vragenlijsten. Gedurende het traject en na afronding van het traject worden de doelstellingen en vragenlijsten opnieuw bij je afgenomen. Op basis van de afgenomen vragenlijsten wordt het resultaat berekend en in de vorm van een visuele rapportage gegenereerd.

Procedure coaching

Procedure aanmelding:

 1. Meld je telefonisch of via de website aan bij ACT Approach
 2. Na aanmelding ontvang je een vragenlijst via email. Je kunt deze email terugsturen aan katja@act-appproach.nl
 3. Zodra we jouw antwoorden hebben ontvangen, maken we een afspraak voor een intakegesprek
 4. Indien gewenst, schrijven we een voorstel voor de opdrachtgever
 5. Na het intakegesprek gaat het traject van start en maken we de eerste afspraak

Tarieven voor coaching

Type klant Sessie (90 minuten)
Profit en leidinggevenden overheid € 200 ex btw
MKB, ZZP € 150 ex btw (1)
Particulieren € 150 incl. btw (1,2)
Teams Op aanvraag
E-coaching
Ondersteuning S 2 uur bijbehorend uurtarief
Ondersteuning M 4 uur bijbehorend uurtarief
Ondersteuning L 8 uur bijbehorend uurtarief
Analyses Pakketprijs
Werkgeluk Analyse incl. bespreking van 1,5 uur 250 euro ex btw
Veerkracht Analyse incl. bespreking van 1,5 uur 250 euro ex btw
1.    Bijna alle kosten voor loopbaanbegeleiding zijn aftrekbaar, met uitzondering van reiskosten. Er geldt een drempel van € 250,-. Kijk voor meer informatie op de site van de Belastingdienst.

2.    Bij een aanvullende zorgverzekering met een uitgebreide dekking kun je een verzoek indienen bij jouw verzekeraar om coulance te vragen. Steeds meer verzekeraars honoreren zo’n verzoek. Ik help je graag aan een goede concepttekst voor de aanvraag.

 Wat is bij het sessietarief inbegrepen?

Bij het sessie tarief zijn inbegrepen:

 • Ondersteuning via mail/ telefoon wanneer je dat nodig hebt (fair use)
 • Toegang tot je persoonlijke online omgeving met oefeningen
 • Professionele en wetenschappelijke evaluatie via de coachmonitor
 • Toegang tot mijn netwerk van trainers, coaches en therapeuten

Ook heb je toegang tot de Klachtencommissie van mijn beroepsvereniging NOBCO als er onverhoopt een geschil is waar wij samen niet uit komen. (ik heb dit de afgelopen 10 jaar gelukkig nog nooit aan de hand gehad).

Betaling

ACT Approach stuurt bij de start van een traject de gehele factuur. Als het traject eerder is afgerond dan het overeengekomen aantal sessies, retourneert ACT Approach het restbedrag. Je ontvangt een factuur per email.