Overweeg je coaching bij Act Approach, maak dan een afspraak via Skype. In een gesprek van 30 minuten maken we kennis, verhelderen we je vraag en krijg je meer informatie over ACT Approach. Bij voldoende “klik” en goed vertrouwen maken we een afspraak voor live coaching op Huis aan het Hof. Voorafgaand aan dit gesprek vul je een paar werkformulieren in zodat we onze tijd samen je zo goed mogelijk helpt in de richting die jij op wilt. Na het eerste gesprek bepaal je opnieuw of de werkwijze aansluit bij je verwachtingen.

Jij bepaalt waar we het over hebben. Tussen elke afspraak voer je opdrachten uit. Na elke sessie schrijf je een kort reflectie-verslag zodat de besproken onderwerpen beklijven en de vastgestelde doelen in zicht blijven. In een afsluitend gesprek kijken we terug op het proces om behaalde doelen te vieren en om de blik voorwaarts te richten. Hoe kun je het geleerde blijven toepassen?

Sessies duren een uur tot anderhalf uur. Voorbereidingstijd is inbegrepen in het uurtarief. Een (telefonisch) kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is kosteloos.

Hoe meld je je aan?

  1. Via de website kun je eenvoudig een gratis telefonisch advies inboeken van 30 minuten
  2. Tijdens het gratis adviesgesprek gaan we verder in op jouw vraag en wat je wilt bereiken met de coaching. Vervolgens bepalen we of jouw vraag past bij Act Approach en of de aanpak van Act Approach bij jou past.
  3. Bij voldoende klik maken we een afspraak voor een eerste sessie